Mini-camping in de Achterhoek

"Op de Keizer" is een rustige mini-camping in het buitengebied van Silvolde (Achterhoek). U kunt er genieten van de prachtige landelijke omgeving en het prachtige uitzicht. Onze camping heeft 15 zeer ruime plaatsen, met elk een eigen stroomvoorziening (6 Amp).
Verder heeft u de beschikking over WIFI. Uw auto kunt u kwijt op onze parkeerplaats, niet op het kampeerterrein.Zoekt u een zonnige of juist een schaduwrijke plaats? Op deze foto ziet u hoe de campingplaatsen gelegen zijn.

In het informatiegebouw vindt u allerlei info over de omgeving. Ook kunt u er heerlijk ontspannen op de veranda. Het terrein is voorzien van enkele drinkwater-tapplaatsen. Midden op het terrein is er een met een stijlvolle rieten kap afgeschermde ontmoetingsplek, waar u gezellig kunt kletsen met de andere camping-gasten.
Daarnaast is het sanitair volledig vernieuwd, zoals u hieronder kunt zien. Ook nieuw zijn de camper-serviceplaats en de overdekte fietsenstalling.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er van alles te doen op ons terrein. Er is een grote speeltuin met o.a. een speelhuisje en glijbaan, , een kabelbaan, een trampoline en een schommel. Ook zijn er traptrekkers en loopauto's.
Verder kunnen uw kinderen in overleg en onder begeleiding paardrijden in onze paardenweide op onze shetlander. In de nabije omgeving is er ook volop vermaak voor de kinderen. Kijk hiervoor op de pagina uitjes


Voor de tarieven en andere voorwaarden verwijzen we u graag naar de tarieven-pagina.